Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serya Tülin Özkütük
Yüksek Lisans
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
1
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Su Ürünleri Teknolojileri
Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler
Endüstriyel Mikrobiyoloji
Bakteriyoloji
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
, Ezgi Sarıkodal,
Serya Tülin Özkütük
,
Gözde Konuray
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3013
0
FAVORİ
3013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
, Ezgi Sarıkodal,
Serya Tülin Özkütük
,
Gözde Konuray
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3013
5
ATIF
0
FAVORİ
3013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI