Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Erdal Ağçam
Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
5
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
5
5
Yayın
12
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
55826957800
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Isıl işlem uygulanmış portakal suyunda kalite değişimlerinin modellenmesi: yapay sinir ağı ve çoklu doğrusal regresyon yaklaşımlarının karşılaştırmalı bir çalışması
Yazarlar:
Asiye Akyıldız
,
Tüba Şimşek Mertoğlu
,
Nuray İnan Çınkır
,
Erdal Ağçam
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1572534
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
211
0
FAVORİ
211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The nutritional composition of key apricot varieties cultivated in Türkiye with a focus on health-related compounds
Yazarlar:
Mehmet Ali Saridas
,
Erdal Ağcam
,
Sevgi Paydaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.4.25
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
523
0
FAVORİ
523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BÖĞÜRTLEN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Burcu Dündar Kırıt
,
Sevdanur Sağol
,
Erdal Ağcam
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
970
0
FAVORİ
970
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Iğdır yöresinde yetiştirilen ‘Teberze’ ve ‘Ağerik’ kayısı (Prunus armeniaca L.) çeşitlerine ait detaylı meyve kalite içerikleri
Yazarlar:
Mehmet Ali Saridas
,
Erdal Ağcam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.911823
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1148
0
FAVORİ
1148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUCUĞUN BİYOJEN AMİN MİKTARI ÜZERİNE DEPOLAMANIN VE MİKROENKAPSÜLE L. RHAMNOSUS’UN ETKİSİ
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
,
Hakan Benli
,
Mutlu Buket Akın
,
Erdal Ağçam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1252
0
FAVORİ
1252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kurul Üyeliği
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi
Hakemlik
Akdeniz Mühendislik Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Secondary Metabolite
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BÖĞÜRTLEN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Burcu Dündar Kırıt
,
Sevdanur Sağol
,
Erdal Ağcam
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22068
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
970
1
ATIF
0
FAVORİ
970
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Iğdır yöresinde yetiştirilen ‘Teberze’ ve ‘Ağerik’ kayısı (Prunus armeniaca L.) çeşitlerine ait detaylı meyve kalite içerikleri
Yazarlar:
Mehmet Ali Saridas
,
Erdal Ağcam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.911823
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1148
2
ATIF
0
FAVORİ
1148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUCUĞUN BİYOJEN AMİN MİKTARI ÜZERİNE DEPOLAMANIN VE MİKROENKAPSÜLE L. RHAMNOSUS’UN ETKİSİ
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
,
Hakan Benli
,
Mutlu Buket Akın
,
Erdal Ağçam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19064
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1252
2
ATIF
0
FAVORİ
1252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat