Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Dündar Kırıt
Arş. Gör.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
2
6
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-9919-5711
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BÖĞÜRTLEN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Burcu Dündar Kırıt
,
Sevdanur Sağol
,
Erdal Ağcam
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
652
0
FAVORİ
652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termosonikasyon Uygulanan Çilek Nektarının Depolama Boyunca Polifenol Oksidaz Aktivitesi ve Fenolik Madde İçeriğindeki Değişimlerin Kinetik Modellenmesi
Yazarlar:
Burcu Dündar
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1008466
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
665
0
FAVORİ
665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrases Uygulamasının Elma Suyu İlaveli Trabzon Hurması Nektarının Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Burcu Dündar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.851184
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1140
0
FAVORİ
1140
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANALİTİK HİYERARŞİ PROSESİ VE MATEMATİKSEL PROGRAMLAMA ENTEGRASYONU İLE MEYVE NEKTARI ÜRÜN KARMASI OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Adem Erik
,
Burcu Dündar
, Durmuş Can Acer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Endüstri Mühendisliği
DOI: 10.46465/endustrimuhendisligi.978286
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEPOLAMA BOYUNCA TERMOSONİKASYON UYGULANAN ÇİLEK NEKTARI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI VE KİNETİK MODELLEME
Yazarlar:
Burcu Dündar Kırıt
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21154
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
404
0
FAVORİ
404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sitrik ve Askorbik Asit Daldırmalarının Taze Doğranmış Kivi Dilimlerinin Depolanması ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ömür Dündar
,
Hatice Demircioğlu
,
Okan Özkaya
,
Burcu Dündar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.677688
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2864
0
FAVORİ
2864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Endüstri Mühendisliği
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BÖĞÜRTLEN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Burcu Dündar Kırıt
,
Sevdanur Sağol
,
Erdal Ağcam
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22068
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
652
1
ATIF
0
FAVORİ
652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sitrik ve Askorbik Asit Daldırmalarının Taze Doğranmış Kivi Dilimlerinin Depolanması ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ömür Dündar
,
Hatice Demircioğlu
,
Okan Özkaya
,
Burcu Dündar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.677688
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2864
2
ATIF
0
FAVORİ
2864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat