Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Asiye Akyıldız
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
2
6
Yayın
7
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BÖĞÜRTLEN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Burcu Dündar Kırıt
,
Sevdanur Sağol
,
Erdal Ağcam
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
613
0
FAVORİ
613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termosonikasyon Uygulanan Çilek Nektarının Depolama Boyunca Polifenol Oksidaz Aktivitesi ve Fenolik Madde İçeriğindeki Değişimlerin Kinetik Modellenmesi
Yazarlar:
Burcu Dündar
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1008466
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
635
0
FAVORİ
635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEPOLAMA BOYUNCA TERMOSONİKASYON UYGULANAN ÇİLEK NEKTARI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI VE KİNETİK MODELLEME
Yazarlar:
Burcu Dündar Kırıt
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21154
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
389
0
FAVORİ
389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CRITICAL QUALITY PARAMETERS CHANGING OF RED PEPPER IN RESPONE TO DIFFERENT IRRIGATION METHODS AND LEVELS
Yazarlar: Semih Metin Sezen,
Asiye Akyildiz
, Erdal Agcam, Attila Yazar, Hayriye Yıldız Dasgan, Servet Tekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
The Eurasia Proceedings of Science Technology Engineering and Mathematics
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1366
0
FAVORİ
1366
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Asiye Akyıldız, Süleyman Polat, Erdal Ağçam
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2554
0
FAVORİ
2554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of various rinsing conditions on residues of chlorpyrifos ethyl, acetamiprid and penconazole in grapes
Yazarlar:
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.07418
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
376
0
FAVORİ
376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
The Eurasia Proceedings of Science Technology Engineering and Mathematics
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Yayınlar
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BÖĞÜRTLEN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Burcu Dündar Kırıt
,
Sevdanur Sağol
,
Erdal Ağcam
,
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22068
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
613
1
ATIF
0
FAVORİ
613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of various rinsing conditions on residues of chlorpyrifos ethyl, acetamiprid and penconazole in grapes
Yazarlar:
Asiye Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.07418
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
376
1
ATIF
0
FAVORİ
376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat