avatar
Ali Yıldırım Doç. Dr. HARRAN UNIVERSITY
Yayın 4 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 19
4 Yayın
13 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Temel Gıda İşlemleri Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

HARRAN UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4538

1

1

4538

Yayınlar

0

35

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4538

1

4538

ULTRASON UYGULANMIŞ NOHUTLARIN (Cider arietinum L.) HİDRASYON KİNETİĞİ
Yazarlar: Ali Yıldırım , Mustafa Bayram, Mehmet Öner
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1745

0

1745

Yayınlar

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4538

1

1

4538

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.