Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Yıldırım
Doç. Dr.
HARRAN UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
19
4
Yayın
13
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0001-7226-1902
19640743600
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Temel Gıda İşlemleri
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
HARRAN UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4538
1
ATIF
1
FAVORİ
4538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Karabuğday (Fagopyrum esculentum) Unu İlavesinin Bisküvilerin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Amanj Nasih Smail
,
Zana Karaboğa
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1740481
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
35
0
FAVORİ
35
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğday ununa arpa (Hordeum vulgare L.) unu ikamesinin Şanlıurfa Lavaş ekmeğinin renk ve duyusal kalite özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ali Elçi
,
Ahmet Sabri Ünsal
,
Mehmet Köten
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1668330
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
0
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4538
1
FAVORİ
4538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASON UYGULANMIŞ NOHUTLARIN (Cider arietinum L.) HİDRASYON KİNETİĞİ
Yazarlar:
Ali Yıldırım
, Mustafa Bayram, Mehmet Öner
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1745
0
FAVORİ
1745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Editörlük
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Dumlupınar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4538
1
ATIF
1
FAVORİ
4538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat