avatar
Ali Yıldırım Doç. Dr. HARRAN UNIVERSITY
Yayın 2 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 15
2 Yayın
8 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

HARRAN UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4255

1

1

4255

Yayınlar

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4255

1

4255

ULTRASON UYGULANMIŞ NOHUTLARIN (Cider arietinum L.) HİDRASYON KİNETİĞİ
Yazarlar: Ali Yıldırım , Mustafa Bayram, Mehmet Öner
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1464

0

1464

Yayınlar

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4255

1

1

4255

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.