Loading [MathJax]/extensions/MathMenu.js
avatar
Mahir Serdar Yılmaz Öğretim Görevlisi ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 1
7 Yayın
5 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Diyet Lifleri: Tanımı, Türleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları
DOI: 10.47495/okufbed.1277961
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1610

0

2

1610

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4414

1

1

4414

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1473

0

1

1473

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 712

0

1

712

0

1

382

Yayınlar

BALIK ETİNİN SOSİS ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 483

1

483

2

1610

1

382

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4414

1

4414

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 712

1

712

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1473

1

1473

Yayınlar

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4414

1

1

4414

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.