avatar
Mahir Serdar Yılmaz Öğretim Görevlisi ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 1
6 Yayın
2 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4012

1

1

4012

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1060

0

1

1060

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 513

0

1

513

Diyet Lifleri: Tanımı, Türleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları
DOI: 10.47495/okufbed.1277961
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 160

0

1

160

0

1

70

Yayınlar

1

160

1

70

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4012

1

4012

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 513

1

513

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1060

1

1060

Yayınlar

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4012

1

1

4012

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.