Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mahir Serdar Yılmaz
Öğretim Görevlisi
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
7
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0003-3748-0389
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Diyet Lifleri: Tanımı, Türleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1277961
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
0
ATIF
2
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4322
1
ATIF
1
FAVORİ
4322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
, Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1367
0
ATIF
1
FAVORİ
1367
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
649
0
ATIF
1
FAVORİ
649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA SEKTÖRÜ İÇİN ALTERNATİF BİR TAHIL OLARAK FONİONUN (Digitaria Spp.) ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
326
0
ATIF
1
FAVORİ
326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
BALIK ETİNİN SOSİS ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Mustafa Göçer
,
Mahir Serdar Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
355
1
FAVORİ
355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyet Lifleri: Tanımı, Türleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1277961
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
2
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA SEKTÖRÜ İÇİN ALTERNATİF BİR TAHIL OLARAK FONİONUN (Digitaria Spp.) ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
326
1
FAVORİ
326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ürünlerinin İşlenme Seviyelerine Göre Sınıflandırılması: NOVA Sistemi ve Ultra İşlenmiş Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53501/rteufemud.1321366
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2995
0
FAVORİ
2995
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4322
1
FAVORİ
4322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
649
1
FAVORİ
649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
, Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1367
1
FAVORİ
1367
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ADYUTAYAM Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
ADYUTAYAM Dergisi
Teknik Editör , Mizanpaj Editörü
Kurul Üyeliği
ADYUTAYAM Dergisi
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Mahir Serdar Yılmaz
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4322
1
ATIF
1
FAVORİ
4322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat