Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aye Şeyhahmet
Yüksek Lisans
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Organik Kimya (Diğer)
Kurum
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
The effect of pH and extraction time on total phenolic content and antioxidant properties of coloured water extracts from Brassica Oleracea
Yazarlar:
Aye Şeyhahmet
,
Zuhal Şahin
,
Fatih Sönmez
,
Mustafa Küçükislamoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.1.3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
700
0
FAVORİ
700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Suriye Burma Tatlısının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mustafa Satouf,
Mehmet Köten
, Beyen Hatib, Rama Alkayari,
Aye Şeyhahmet
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.612827
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
0
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
The effect of pH and extraction time on total phenolic content and antioxidant properties of coloured water extracts from Brassica Oleracea
Yazarlar:
Aye Şeyhahmet
,
Zuhal Şahin
,
Fatih Sönmez
,
Mustafa Küçükislamoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.1.3
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
700
1
ATIF
0
FAVORİ
700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Suriye Burma Tatlısının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mustafa Satouf,
Mehmet Köten
, Beyen Hatib, Rama Alkayari,
Aye Şeyhahmet
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.612827
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
1
ATIF
0
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat