Sayı: 12, 8.08.2014

Yıl: 2012

Makaleler

 

1. KIRMIZI VE BEYAZ TAZE ETLERE ENJEKTE EDİLEN BAZI KİMYASAL MADDELERİN TESPİTİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

 

2. SARUÇ'UN ÜRETİM TEKNİĞİ VE BAZI FİZİKSEL-KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Araştırma Makalesi

5. IŞINLANMIŞ YUMURTA VE YUMURTA ÜRÜNLERİNDE KALİTE DEĞİŞİMLERİ

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0