Sayı: 8, 18.08.2014

Yıl: 2005

Makaleler

 

2. FARKLI MEYVELER KULLANILARAK ÜRETİLEN YOĞURTLARIN KİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ

 

3. SARIMSAK: BİLEŞİMİ, GIDA SANAYİİNDE KULLANIMI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

 

4. FUSARIUM TOKSİNLERİ

 

6. MİKOTOKSİNLERİN DETOKSİFİKASYONUNDA ADSORBAN MADDELERİN KULLANIMI

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0