Sayı: 7, 18.08.2014

Yıl: 2005

Makaleler

 

1. TOPLUM BESLENMESİNDE SÜT VE ÜRÜNLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ

 

2. FARKLI AMBALAJLARDA TÜKETİME SUNULAN PASTÖRİZE SÜTLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE DAYANMA SÜRELERİNİN TESPİTİ

 

3. İSTANBUL’DA SATIŞA SUNULAN İÇME SÜTÜ ÖRNEKLERİNDE AFLATOKSİN M1 DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

 

5. ISIYA DAYANIKLI KÜFLERİN GIDA SANAYİİ ve HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ

 

6. BAZI DONDURULMUŞ GIDALARDA MİKROBİYOLOJİK KALİTE

 

8. TRANS YAĞ ASİTLER! KAYNAKLARI VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0