Siyah çay atığı, Çay kreması, Konsantrasyon, Bulanıklık, Kateşin
Black tea waste, Tea creaming, Concentration, Turbidity, Catechin
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Food Science and Technology |
Journal Section | Articles |
Authors |
|
Publication Date | March 23, 2021 |
Published in Issue | Year 2021, Volume 46, Issue 2 |
Bibtex | @research article { gida849955, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {The Association of Food Technology}, year = {2021}, volume = {46}, number = {2}, pages = {339 - 350}, doi = {10.15237/gida.GD20145}, title = {SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ}, key = {cite}, author = {Balcı Torun, Ferhan and Özdemir, Kübra Sultan and Mavuş, Rukiye and Torun, Mehmet} } |
APA | Balcı Torun, F. , Özdemir, K. S. , Mavuş, R. & Torun, M. (2021). SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ . Gıda , 46 (2) , 339-350 . DOI: 10.15237/gida.GD20145 |
MLA | Balcı Torun, F. , Özdemir, K. S. , Mavuş, R. , Torun, M. "SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ" . Gıda 46 (2021 ): 339-350 <https://dergipark.org.tr/en/pub/gida/issue/59865/849955> |
Chicago | Balcı Torun, F. , Özdemir, K. S. , Mavuş, R. , Torun, M. "SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ". Gıda 46 (2021 ): 339-350 |
RIS | TY - JOUR T1 - DETERMINATION OF CREAM FORMATION CONDITIONS AND ITS COMPOSITION DURING PRODUCTION OF CONCENTRATED TEA EXTRACT FROM BLACK TEA MANUFACTURING WASTES AU - FerhanBalcı Torun, Kübra SultanÖzdemir, RukiyeMavuş, MehmetTorun Y1 - 2021 PY - 2021 N1 - doi: 10.15237/gida.GD20145 DO - 10.15237/gida.GD20145 T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 339 EP - 350 VL - 46 IS - 2 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - doi: 10.15237/gida.GD20145 UR - https://doi.org/10.15237/gida.GD20145 Y2 - 2021 ER - |
EndNote | %0 The Journal of Food SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ %A Ferhan Balcı Torun , Kübra Sultan Özdemir , Rukiye Mavuş , Mehmet Torun %T SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ %D 2021 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 46 %N 2 %R doi: 10.15237/gida.GD20145 %U 10.15237/gida.GD20145 |
ISNAD | Balcı Torun, Ferhan , Özdemir, Kübra Sultan , Mavuş, Rukiye , Torun, Mehmet . "SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ". Gıda 46 / 2 (March 2021): 339-350 . https://doi.org/10.15237/gida.GD20145 |
AMA | Balcı Torun F. , Özdemir K. S. , Mavuş R. , Torun M. SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ. The Journal of Food. 2021; 46(2): 339-350. |
Vancouver | Balcı Torun F. , Özdemir K. S. , Mavuş R. , Torun M. SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ. Gıda. 2021; 46(2): 339-350. |
IEEE | F. Balcı Torun , K. S. Özdemir , R. Mavuş and M. Torun , "SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ", Gıda, vol. 46, no. 2, pp. 339-350, Mar. 2021, doi:10.15237/gida.GD20145 |