BibTex RIS Cite

Formation of Histamine in Food and Histamine Toxication (in Turkish)

Year 1981, Volume: 6 Issue: 1, - , 01.02.1981

Abstract

Histamin hayvan ve bitkiler tarafından sentez edilen; vücutta doğal olarak bulunan biyolojik bir amindir. Memelilerde bu amini içermeyen bir doku veya organa nadiren rastlanır. Mide-bağırsak kanatlı ve deri histamin bakımından oldukça zengindir. Ayrıca histamin bazı vücut sıvılarında da bulunmaktadır.

Gıdalarda Histamin Oluşumu ve Histamin Zehirlenmesi

Year 1981, Volume: 6 Issue: 1, - , 01.02.1981

Abstract

Histamin hayvan ve bitkiler tarafından sentez edilen; vücutta doğal olarak bulunan biyolojik bir amindir. Memelilerde bu amini içermeyen bir doku veya organa nadiren rastlanır. Mide-bağırsak kanatlı ve deri histamin bakımından oldukça zengindir. Ayrıca histamin bazı vücut sıvılarında da bulunmaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Adnan Ünlütürk This is me

Yeşim Ünlütürk This is me

Publication Date February 1, 1981
Published in Issue Year 1981 Volume: 6 Issue: 1

Cite

APA Ünlütürk, A. ., & Ünlütürk, Y. . (1981). Gıdalarda Histamin Oluşumu ve Histamin Zehirlenmesi. Gıda, 6(1).
AMA Ünlütürk A, Ünlütürk Y. Gıdalarda Histamin Oluşumu ve Histamin Zehirlenmesi. The Journal of Food. February 1981;6(1).
Chicago Ünlütürk, Adnan, and Yeşim Ünlütürk. “Gıdalarda Histamin Oluşumu Ve Histamin Zehirlenmesi”. Gıda 6, no. 1 (February 1981).
EndNote Ünlütürk A, Ünlütürk Y (February 1, 1981) Gıdalarda Histamin Oluşumu ve Histamin Zehirlenmesi. Gıda 6 1
IEEE A. . Ünlütürk and Y. . Ünlütürk, “Gıdalarda Histamin Oluşumu ve Histamin Zehirlenmesi”, The Journal of Food, vol. 6, no. 1, 1981.
ISNAD Ünlütürk, Adnan - Ünlütürk, Yeşim. “Gıdalarda Histamin Oluşumu Ve Histamin Zehirlenmesi”. Gıda 6/1 (February 1981).
JAMA Ünlütürk A, Ünlütürk Y. Gıdalarda Histamin Oluşumu ve Histamin Zehirlenmesi. The Journal of Food. 1981;6.
MLA Ünlütürk, Adnan and Yeşim Ünlütürk. “Gıdalarda Histamin Oluşumu Ve Histamin Zehirlenmesi”. Gıda, vol. 6, no. 1, 1981.
Vancouver Ünlütürk A, Ünlütürk Y. Gıdalarda Histamin Oluşumu ve Histamin Zehirlenmesi. The Journal of Food. 1981;6(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/