Volume: 35 Issue: 1, 2/1/10

Year: 2010

Articles

 

1. Süt Proteinlerinin RP-HPLC ile Saptanması (İngilizce)

 

3. Ezine Peyniri II. Olgunlaşma Süresince Proteoliz Düzeyi

 

4. Cabernet Sauvignon ve Merlot Şarapların Resveratrol Düzeyleri ve Ekolojik Koşulların Etkileri

 

5. Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi

 

7. Ankara Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Sentetik Boya Düzeylerinin Araştırılması

 

8. Biyokoruyucu Olarak Laktik Asit Bakterileri

 

9. Yanıt Yüzey Yöntemi veGıda İşleme Uygulamaları

 

10. Et ve Ürünlerinde Konjuge Linoleik Asit ve Önemi