BibTex RIS Cite

The Effects and Benefits of Emulgators Used in Meat Products (Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 5, - , 01.10.1999

Abstract

Emulgators had increased emulsion stability and improved texture and consistence, used in emulsion type of meat products. In addition those increased durability of the products because of their antioxidative effects. In this article the effects and benefits of emulgators, used in meat products were discussed.

Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları

Year 1999, Volume: 24 Issue: 5, - , 01.10.1999

Abstract

Emülsiyon tipi et ürünlerinde kullanılan emülgatörler, emülsiyon stabilitesini artırarak, ürünün tekstür ve konsistensini düzeltirler. Ayrıca antioksidatif etkileri nedeniyle, ürünün dayanıklılığını artırırlar. Bu makalede et ürünlerinde kullanılan emülgatörlerin etkileri ve yararları anlatılmıştır. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Haydar Özdemir This is me

Publication Date October 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 5

Cite

APA Özdemir, H. . (1999). Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. Gıda, 24(5).
AMA Özdemir H. Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. The Journal of Food. October 1999;24(5).
Chicago Özdemir, Haydar. “Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri Ve Yararları”. Gıda 24, no. 5 (October 1999).
EndNote Özdemir H (October 1, 1999) Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. Gıda 24 5
IEEE H. . Özdemir, “Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları”, The Journal of Food, vol. 24, no. 5, 1999.
ISNAD Özdemir, Haydar. “Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri Ve Yararları”. Gıda 24/5 (October 1999).
JAMA Özdemir H. Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Özdemir, Haydar. “Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri Ve Yararları”. Gıda, vol. 24, no. 5, 1999.
Vancouver Özdemir H. Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. The Journal of Food. 1999;24(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/