BibTex RIS Cite

Freezing Preservation of Fruits and Vegetables (in Turkish)

Year 1983, Volume: 8 Issue: 3, - , 01.06.1983

Abstract

Genel olarak besinlerin bozulmalarının önlenmesi ve niteliklerinin korunması amacıyla değişik fiziksel, kimyasal ve biyolojik saklama yöntemleri kullanılmaktadır. Kurutma, konserveye işleme, konsantre etme gibi fiziksel saklama yöntemleri arasında besinlerin dondurularak saklanması kalitenin korunması bakımından uygulanan en iyi yöntemlerin başında gelmektedir.   

Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları

Year 1983, Volume: 8 Issue: 3, - , 01.06.1983

Abstract

Genel olarak besinlerin bozulmalarının önlenmesi ve niteliklerinin korunması amacıyla değişik fiziksel, kimyasal ve biyolojik saklama yöntemleri kullanılmaktadır. Kurutma, konserveye işleme, konsantre etme gibi fiziksel saklama yöntemleri arasında besinlerin dondurularak saklanması kalitenin korunması bakımından uygulanan en iyi yöntemlerin başında gelmektedir.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Mehmet Pala This is me

Publication Date June 1, 1983
Published in Issue Year 1983 Volume: 8 Issue: 3

Cite

APA Pala, M. . (1983). Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. Gıda, 8(3).
AMA Pala M. Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. The Journal of Food. June 1983;8(3).
Chicago Pala, Mehmet. “Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları”. Gıda 8, no. 3 (June 1983).
EndNote Pala M (June 1, 1983) Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. Gıda 8 3
IEEE M. . Pala, “Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları”, The Journal of Food, vol. 8, no. 3, 1983.
ISNAD Pala, Mehmet. “Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları”. Gıda 8/3 (June 1983).
JAMA Pala M. Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. The Journal of Food. 1983;8.
MLA Pala, Mehmet. “Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları”. Gıda, vol. 8, no. 3, 1983.
Vancouver Pala M. Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. The Journal of Food. 1983;8(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/