BibTex RIS Cite

Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları (Turkish with English Abstract)

Year 2000, Volume: 25 Issue: 6, - , 01.12.2000

Abstract

in this review, characteristics of bifidobacteria, their ability to maintain and promote health, and the problems which are dealt with in their application to various dairy products are summarized.  

Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları

Year 2000, Volume: 25 Issue: 6, - , 01.12.2000

Abstract

Bu derlemede, bifidobakterlerin karakteristik özellikleri, insan sağlığını koruyabilme ve geliştirebilme yetenekleri ve bu bakterilerin çe­şitli süt ürünlerinde kullanımları sırasında karşılaşılan problemler özetlenmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hülya Kaptan This is me

Publication Date December 1, 2000
Published in Issue Year 2000 Volume: 25 Issue: 6

Cite

APA Kaptan, H. . (2000). Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. Gıda, 25(6).
AMA Kaptan H. Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. The Journal of Food. December 2000;25(6).
Chicago Kaptan, Hülya. “Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri Ve Süt Ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları”. Gıda 25, no. 6 (December 2000).
EndNote Kaptan H (December 1, 2000) Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. Gıda 25 6
IEEE H. . Kaptan, “Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları”, The Journal of Food, vol. 25, no. 6, 2000.
ISNAD Kaptan, Hülya. “Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri Ve Süt Ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları”. Gıda 25/6 (December 2000).
JAMA Kaptan H. Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. The Journal of Food. 2000;25.
MLA Kaptan, Hülya. “Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri Ve Süt Ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları”. Gıda, vol. 25, no. 6, 2000.
Vancouver Kaptan H. Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. The Journal of Food. 2000;25(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/