BibTex RIS Kaynak Göster

Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları (Turkish with English Abstract)

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 6, - , 01.12.2000

Öz

in this review, characteristics of bifidobacteria, their ability to maintain and promote health, and the problems which are dealt with in their application to various dairy products are summarized.  

Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 6, - , 01.12.2000

Öz

Bu derlemede, bifidobakterlerin karakteristik özellikleri, insan sağlığını koruyabilme ve geliştirebilme yetenekleri ve bu bakterilerin çe­şitli süt ürünlerinde kullanımları sırasında karşılaşılan problemler özetlenmiştir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hülya Kaptan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 25 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Kaptan, H. . (2000). Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. Gıda, 25(6).
AMA Kaptan H. Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. GIDA. Aralık 2000;25(6).
Chicago Kaptan, Hülya. “Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri Ve Süt Ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları”. Gıda 25, sy. 6 (Aralık 2000).
EndNote Kaptan H (01 Aralık 2000) Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. Gıda 25 6
IEEE H. . Kaptan, “Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları”, GIDA, c. 25, sy. 6, 2000.
ISNAD Kaptan, Hülya. “Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri Ve Süt Ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları”. Gıda 25/6 (Aralık 2000).
JAMA Kaptan H. Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. GIDA. 2000;25.
MLA Kaptan, Hülya. “Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri Ve Süt Ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları”. Gıda, c. 25, sy. 6, 2000.
Vancouver Kaptan H. Bifidobakterler, Karakteristik Özellikleri, İnsan Sağlığındaki Rolleri ve Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Kullanımları. GIDA. 2000;25(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/