BibTex RIS Cite

Natural and Synthetic Colours as Food Additives (Turkish with English Abstract)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 6, - , 01.12.1993

Abstract

This review covers recent available information on the properties, production technologies, applications in various food matrices of colouring additives, together with their toxicological evaluations and a perspective on present national and international legislations.

Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar

Year 1993, Volume: 18 Issue: 6, - , 01.12.1993

Abstract

Bu derlemede, gıda boyalarının özellikleri, üretim teknolojileri, değişik gıda matrikslerinde bazı uygulama örneklerinin yanısıra, toksikolojik açıdan uluslar arası kuruluşların son değerlendirmeleri üzerine bilgiler ile bu alanda mevcut ulusal ve uluslar arası yasal düzenlemelerin bir perspektifi sunulmaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Artemis Karaali This is me

Beraat Özçelik This is me

Publication Date December 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 18 Issue: 6

Cite

APA Karaali, A. ., & Özçelik, B. . (1993). Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. Gıda, 18(6).
AMA Karaali A, Özçelik B. Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. The Journal of Food. December 1993;18(6).
Chicago Karaali, Artemis, and Beraat Özçelik. “Gıda Katkısı Olarak Doğal Ve Sentetik Boyalar”. Gıda 18, no. 6 (December 1993).
EndNote Karaali A, Özçelik B (December 1, 1993) Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. Gıda 18 6
IEEE A. . Karaali and B. . Özçelik, “Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar”, The Journal of Food, vol. 18, no. 6, 1993.
ISNAD Karaali, Artemis - Özçelik, Beraat. “Gıda Katkısı Olarak Doğal Ve Sentetik Boyalar”. Gıda 18/6 (December 1993).
JAMA Karaali A, Özçelik B. Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. The Journal of Food. 1993;18.
MLA Karaali, Artemis and Beraat Özçelik. “Gıda Katkısı Olarak Doğal Ve Sentetik Boyalar”. Gıda, vol. 18, no. 6, 1993.
Vancouver Karaali A, Özçelik B. Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. The Journal of Food. 1993;18(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/