BibTex RIS Kaynak Göster

Natural and Synthetic Colours as Food Additives (Turkish with English Abstract)

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 6, - , 01.12.1993

Öz

This review covers recent available information on the properties, production technologies, applications in various food matrices of colouring additives, together with their toxicological evaluations and a perspective on present national and international legislations.

Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 6, - , 01.12.1993

Öz

Bu derlemede, gıda boyalarının özellikleri, üretim teknolojileri, değişik gıda matrikslerinde bazı uygulama örneklerinin yanısıra, toksikolojik açıdan uluslar arası kuruluşların son değerlendirmeleri üzerine bilgiler ile bu alanda mevcut ulusal ve uluslar arası yasal düzenlemelerin bir perspektifi sunulmaktadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Artemis Karaali Bu kişi benim

Beraat Özçelik Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 18 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Karaali, A. ., & Özçelik, B. . (1993). Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. Gıda, 18(6).
AMA Karaali A, Özçelik B. Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. GIDA. Aralık 1993;18(6).
Chicago Karaali, Artemis, ve Beraat Özçelik. “Gıda Katkısı Olarak Doğal Ve Sentetik Boyalar”. Gıda 18, sy. 6 (Aralık 1993).
EndNote Karaali A, Özçelik B (01 Aralık 1993) Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. Gıda 18 6
IEEE A. . Karaali ve B. . Özçelik, “Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar”, GIDA, c. 18, sy. 6, 1993.
ISNAD Karaali, Artemis - Özçelik, Beraat. “Gıda Katkısı Olarak Doğal Ve Sentetik Boyalar”. Gıda 18/6 (Aralık 1993).
JAMA Karaali A, Özçelik B. Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. GIDA. 1993;18.
MLA Karaali, Artemis ve Beraat Özçelik. “Gıda Katkısı Olarak Doğal Ve Sentetik Boyalar”. Gıda, c. 18, sy. 6, 1993.
Vancouver Karaali A, Özçelik B. Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar. GIDA. 1993;18(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/