Volume: 20 Issue: 5, 10/1/95

Year: 1995

Articles

 

1. Sütte ve Peynirde Listeria Monocytogenes’in Bulunuşu ve Önemi

 

2. Gıdaların Raf Ömrünü Etkileyen Faktörler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi

 

3. Sardalya Konservelerinin Histamin Biyojen Amini Yönünden İncelenmesi

 

4. Elazığ Yöresi Şaraplık Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Üzerinde Teknolojik Araştırmalar

 

5. Türkiye’de Yetiştirilen Nohut Çeşitlerinin Pişme Kalitesi ve Kompozisyonu (İngilizce)

 

6. Çeşitli Sake Örneklerinde Aroma Maddeleri Üzerine Araştırmalar

 

7. Lipaz Enzimleri ile Yağların Modifikasyon Biyoteknolojisi

 

11. Pleurotus sajor-caju Mantar Türünün Kontrollü Atmosferde Muhafazası