Cilt: 20 Sayı: 5, 1.10.1995

Yıl: 1995

Makaleler

 

1. Sütte ve Peynirde Listeria Monocytogenes’in Bulunuşu ve Önemi

 

2. Gıdaların Raf Ömrünü Etkileyen Faktörler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi

 

3. Sardalya Konservelerinin Histamin Biyojen Amini Yönünden İncelenmesi

 

4. Elazığ Yöresi Şaraplık Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Üzerinde Teknolojik Araştırmalar

 

5. Türkiye’de Yetiştirilen Nohut Çeşitlerinin Pişme Kalitesi ve Kompozisyonu (İngilizce)

 

6. Çeşitli Sake Örneklerinde Aroma Maddeleri Üzerine Araştırmalar

 

7. Lipaz Enzimleri ile Yağların Modifikasyon Biyoteknolojisi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/