Current Issue

Volume: 3 Issue: 2, 12/30/20

Year: 2020

Research Article

Research Article

1. THE EFFECT OF FOOD INFLUENCERS ON CONSUMERS’ INTENTION TO PURCHASE FOOD PRODUCTS/SERVICES

Research Article

4. KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE DENEYİMSEL PAZARLAMA UYGULAMALARI VE FARKINDALIĞI: İSTANBUL OTELLERİ ÖRNEĞİ

Research Article

6. SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS KAPSAMINDA ELAZIĞ KÜRSÜBAŞI GELENEĞİ

Research Article

7. YATLARDA KULLANILAN YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARINDAN GÜNEŞ ENERJİSİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME

Research Article

13. OTELLERDE ESTETİK DENEYİM VE MÜŞTERİ TATMİNİ İLİŞKİSİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ