Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Kaya
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Popüler Yayınları
Kakao yağının kristalleşme davranışı üzerinde kayma hızı ve soğutma hızının etkileri
Yazarlar:
Gülten Şekeroğlu
,
Ahmet Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.843455
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1268
0
ATIF
1
FAVORİ
1268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kakao yağının kristalleşme davranışı üzerinde kayma hızı ve soğutma hızının etkileri
Yazarlar:
Gülten Şekeroğlu
,
Ahmet Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.843455
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1268
1
FAVORİ
1268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPERTIES OF MILK FAT AND ITS FRACTIONS
Yazarlar: Dilek Büyükbeşe, Emine Elçin Emre,
Ahmet Kaya
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Caucasian Journal of Science
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7994
0
FAVORİ
7994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Caucasian Journal of Science
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat