Gülten Şekeroğlu profil resmi
Gülten Şekeroğlu Dr. Öğr. Üyesi Gaziantep University
Yayın 1 Hakemlik 3
1 Yayın
3 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Yağ Teknolojisi

Kurum

Gaziantep University

Popüler Yayınları

Kakao yağının kristalleşme davranışı üzerinde kayma hızı ve soğutma hızının etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.843455
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1479

0

1

1479

Yayınlar

1

1479

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.