Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Çapan
Yrd. Doç. Dr.
Gaziantep Üniversitesi NMYO Gıda teknolojisi Programı
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
İnorganik Kimya (Diğer)
Kurum
Gaziantep Üniversitesi NMYO Gıda teknolojisi Programı
Yayınlar
Characteristics of Nizip Yağlık Olive Variety, Fatty Acid Composition and Some Quality Parameters of Olive Oil
Yazarlar:
Ali Çapan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Zeugma Biological Science
DOI: 10.55549/zbs.1672530
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
53
0
FAVORİ
53
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Zeugma Biological Science
Hakemlik
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat