Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Özerol
Yüksek Lisans
Hacı Muzaffer Bakbak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tüketici Davranışı
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gaziantep Mutfağı
Türk Mutfağı
Kurum
Hacı Muzaffer Bakbak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Popüler Yayınları
Sosyo-kültürel Özelliklerin Deniz Ürünleri Tüketimine Etkisinin Ölçülmesi: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ali Özerol
,
Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1106669
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
1
ATIF
1
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sosyo-kültürel Özelliklerin Deniz Ürünleri Tüketimine Etkisinin Ölçülmesi: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ali Özerol
,
Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1106669
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
1
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Sosyo-kültürel Özelliklerin Deniz Ürünleri Tüketimine Etkisinin Ölçülmesi: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ali Özerol
,
Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1106669
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
1
ATIF
1
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat