Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslıhan Begüm Dadaş
Yüksek Lisans
ANKARA UNIVERSITY, INSTITUTE OF SCIENCE, FOOD ENGINEERING (MASTER)
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
ANKARA UNIVERSITY, INSTITUTE OF SCIENCE, FOOD ENGINEERING (MASTER)
Yayınlar
Suda Çözünebilen Yenilebilir Keselerdeki Son Gelişmeler: Üretim Yöntemleri, Endüstriyel Uygulamalar ve Yasal Düzenlemeler
Yazarlar:
Aslıhan Begüm Dadaş
,
Bahar Demircan
,
Yakup Sedat Velioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1543675
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
196
0
FAVORİ
196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat