Ayşen Çoban Dinçsoy profil resmi
Ayşen Çoban Dinçsoy Doktora İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 1
1 Yayın
1 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

İstanbul İlinde Pastane ve Fırınlarda Üretilen Glutensiz Ürünlerde Gluten Varlığı
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350967
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 420

0

420

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.