Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burak Demirhan
Dr.
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
4
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Kurum
Yayınlar
Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi
Yazarlar:
Burak Demirhan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.589246
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1109
0
FAVORİ
1109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
INVESTIGATION OF 5-HYDROXYMETHYL-2-FURALDEHYDE AND 2-FURALDEHYDE COMPOUNDS IN FRUIT JUICES
Yazarlar: Ceren Sönmez,
Gülderen Yentür
,
Burak Demirhan
,
Buket Er Demirhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2015
0
FAVORİ
2015
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEBEK GIDALARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ÖNEMİ
Yazarlar:
Buket Er Demirhan
,
Burak Demirhan
,
Gülderen Yentür
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2236
0
FAVORİ
2236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konserve Ton Balıklarında Melamin Varlığının Kapiler Zon Elektroforez Yöntemi ile Araştırılması
Yazarlar:
Buket Er Demirhan
,
Burak Demirhan
, Sezen Yarımkaya Baş, Gülderen Yentür, Aysel Bayhan Öktem
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.46532
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1655
0
FAVORİ
1655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi
Yazarlar:
Burak Demirhan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.589246
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1109
2
ATIF
0
FAVORİ
1109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konserve Ton Balıklarında Melamin Varlığının Kapiler Zon Elektroforez Yöntemi ile Araştırılması
Yazarlar:
Buket Er Demirhan
,
Burak Demirhan
, Sezen Yarımkaya Baş, Gülderen Yentür, Aysel Bayhan Öktem
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.46532
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1655
1
ATIF
0
FAVORİ
1655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat