Bekir Tufan profil resmi
Bekir Tufan Dr. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 5
3 Yayın
4 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

1135

Gökkuşağı Alabalığından elde edilen balık çorbasının besin değeri (Oncorhyncus mykiss, Walbaum, 1792)
Yazarlar: Bekir Tufan , Matevz Pompe , Marjan Veber, Drago Kocar, Sevim Köse
DOI: 10.35229/jaes.1077734
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 319

0

319

0

3030

Yayınlar

5

0

1135

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.