Bekir Tufan profil resmi
Bekir Tufan Dr. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 6
3 Yayın
4 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

1275

Gökkuşağı Alabalığından elde edilen balık çorbasının besin değeri (Oncorhyncus mykiss, Walbaum, 1792)
Yazarlar: Bekir Tufan , Matevz Pompe , Marjan Veber, Drago Kocar, Sevim Köse
DOI: 10.35229/jaes.1077734
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 398

0

398

0

3110

Yayınlar

6

0

1275

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.