Gülsüm BALÇIK MISIR Dr. Central Fisheries Research Institute
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2
6 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Central Fisheries Research Institute

Yayınlar

Balık Yan Ürünlerinin ve Atıklarının Yeni Kullanımı: Protein Hidrolizatları
Yayın Bilgisi: 2022 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1031442
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 654

0

ATIF

0

FAVORİ

654

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

0

FAVORİ

547

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2877

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon İlindeki Tüketicilerin Balık Tüketim Tercihleri
Yazarlar: Gülsüm MISIR , Sebahattin KUTLU , Hasan AYYILDIZ
Yayın Bilgisi: 2015 , Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.vi.235763
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 410

0

ATIF

0

FAVORİ

410

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.