Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülsüm Balçık Mısır
Dr.
Central Fisheries Research Institute
Yayın
8
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
1
8
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-8675-8768
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Central Fisheries Research Institute
Yayınlar
Çaça (Sprattus sprattus, L., 1758) Protein Hidrolizatının Fizikokimyasal Özellikleri ve Alabalık (Oncorhynchus mykiss, Walbaum, 1792) Filetolarında Kaplama Malzemesi Olarak Kullanımı
Yazarlar:
Gülsüm Balçık Mısır
,
Büket Buşra Dağtekin
,
Sebahattin Kutlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1190473
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
418
0
FAVORİ
418
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Protective Role of Bio-Based Coating of Ultrasound-Improved Trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Waste Protein Hydrolysate for Bonito (Sarda sarda Bloch, 1793) Fillets at Storage at -18±1°C
Yazarlar:
Gülsüm Balçık Mısır
,
Serkan Koral
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1279038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
0
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Yan Ürünlerinin ve Atıklarının Yeni Kullanımı: Protein Hidrolizatları
Yazarlar:
Gülsüm Balçık Mısır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1031442
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1014
0
FAVORİ
1014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekonomik etkinliğin belirlenmesi: Güney Karadeniz’deki deniz salyangozu (Rapana venosa) avcılığına (balıkçılığına) ilişkin bir çalışma
Yazarlar:
Murat Dağtekin
,
Serhan Candemir
,
Gökhan Erik
,
Gülsüm Balçık Mısır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
0
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason destekli protein hidrolizatı kaplamanın tütsülenerek 4±1ºC’de depolanan palamut filetolarının kalite parametreleri ve raf ömrü üzerine etkileri
Yazarlar:
Gülsüm Balçık Mısır
,
Serkan Koral
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.4.04
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1028
0
FAVORİ
1028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Biochemical, Fatty Acids and Lipid Quality Indexes of Prussian Carp (Carassius gibelio) Caught from Lake Çıldır on Different Seasons
Yazarlar:
Büket Buşra Dağtekin
,
Gulsum Balcık Mısır
,
Sebahattin Kutlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1992
0
FAVORİ
1992
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Seasonal Fatty Acid Composition in Relation to Nutritional Value of Three Commercial Fish Species Caught From Different Zones of Eastern Black Sea
Yazarlar:
Bekir Tufan
,
Gülsüm Balçık Mısır
, Sevim Köse
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/ASE201803
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3030
0
FAVORİ
3030
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon İlindeki Tüketicilerin Balık Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Gülsüm Mısır
,
Sebahattin Kutlu
, Hasan Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.vi.235763
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
512
0
FAVORİ
512
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Aquaculture Studies
Aquatic Sciences and Engineering
Marine Science and Technology Bulletin
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
International Journal of Pure and Applied Sciences
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Balık Yan Ürünlerinin ve Atıklarının Yeni Kullanımı: Protein Hidrolizatları
Yazarlar:
Gülsüm Balçık Mısır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1031442
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1014
2
ATIF
0
FAVORİ
1014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason destekli protein hidrolizatı kaplamanın tütsülenerek 4±1ºC’de depolanan palamut filetolarının kalite parametreleri ve raf ömrü üzerine etkileri
Yazarlar:
Gülsüm Balçık Mısır
,
Serkan Koral
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.4.04
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1028
3
ATIF
0
FAVORİ
1028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat