Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Gülsüm Balçık Mısır profil resmi
Gülsüm Balçık Mısır Dr. Central Fisheries Research Institute
Yayın 8 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 1
8 Yayın
4 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Central Fisheries Research Institute

Yayınlar

Balık Yan Ürünlerinin ve Atıklarının Yeni Kullanımı: Protein Hidrolizatları
Yayın Bilgisi: 2022 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1031442
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1097

0

1097

0

3091

Trabzon İlindeki Tüketicilerin Balık Tüketim Tercihleri
Yazarlar: Gülsüm Mısır , Sebahattin Kutlu , Hasan Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2015 , Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.vi.235763
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 546

0

546

Yayınlar

Balık Yan Ürünlerinin ve Atıklarının Yeni Kullanımı: Protein Hidrolizatları
Yayın Bilgisi: 2022 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1031442
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1097

2

0

1097

4

0

1153

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.