Loading [MathJax]/extensions/MathMenu.js
Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serkan Koral
Prof. Dr.
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
4
1
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
0
Takipçi
0
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Mikrobiyolojisi
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Ultrason destekli protein hidrolizatı kaplamanın tütsülenerek 4±1ºC’de depolanan palamut filetolarının kalite parametreleri ve raf ömrü üzerine etkileri
Yazarlar:
Gülsüm Balçık Mısır
,
Serkan Koral
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.4.04
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1348
0
FAVORİ
1348
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Su Ürünleri Dergisi
Kurul Üyeliği
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Hakemlik
Aquatic Research
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Ultrason destekli protein hidrolizatı kaplamanın tütsülenerek 4±1ºC’de depolanan palamut filetolarının kalite parametreleri ve raf ömrü üzerine etkileri
Yazarlar:
Gülsüm Balçık Mısır
,
Serkan Koral
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.4.04
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1348
4
ATIF
0
FAVORİ
1348
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat