Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Gökkaya Erdem
Dr. Arş. Gör.
GAZİANTEP UNIVERSİTY
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-4112-5729
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
GAZİANTEP UNIVERSİTY
Yayınlar
Geleneksel ve Fabrikasyon Yöntemleriyle Üretilen ve Adana Bölgesinde Satışa Sunulan Şalgam Suyunun Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Burcu Gökkaya Erdem
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1664333
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
0
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Physical changes in hen eggs stored at different temperatures
Yazarlar:
Sevim Kaya
,
Hüseyin Haldun Özdemir
,
Burcu Gökkaya Erdem
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
671
0
FAVORİ
671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARANFİL VE KAYISI ESANSİYEL YAĞLARI İLE AKTİF HALE GETİRİLMİŞ PEYNİIR ALTI SUYU PROTEİNİ İZOLAT BAZLI YENİLEBİLİR FİLMLER
Yazarlar:
Yeşil Işık Erdem
,
Sevim Kaya
,
Burcu Gökkaya Erdem
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23137
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
457
0
FAVORİ
457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'de İçme Sütü Tüketim Alışkanlıklarını Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Gaziantep ili Örneği
Yazarlar:
Burcu Gökkaya Erdem
,
Bayan Masri
,
Sevim Kaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1367836
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
467
0
FAVORİ
467
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Protein-Yağ Bazlı Yenilebilir Filmlerin Üretiminde Mikrodalga Kurutmanın Kullanılması
Yazarlar:
Burcu Gökkaya Erdem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382932
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Gıda
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Protein-Yağ Bazlı Yenilebilir Filmlerin Üretiminde Mikrodalga Kurutmanın Kullanılması
Yazarlar:
Burcu Gökkaya Erdem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382932
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
2
ATIF
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat