Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ceyda Nur Yalçın
Yüksek Lisans
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Türkiye'nin Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde satışa sunulan adaçayı, ıhlamur, kekik ve yeşil çay örneklerinin oksidan/antioksidan aktivite ve mineral düzeylerinin araştırılması
Yazarlar:
Ceyda Nur Yalçın
,
Recep Kara
,
Ömer Hazman
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH26003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6
0
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.