Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ebru Karacan
Yüksek Lisans
EGE UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
0
3
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Yağ Teknolojisi
Kurum
EGE UNIVERSITY
Yayınlar
NATÜREL ZEYTİNYAĞI TAĞŞİŞİNİN TESPİTİNDE STEROL KOMPOZİSYONU, ECN42 FARKI VE FTIR SPEKTROSKOPİSİNİN KULLANIMININ KARŞILAŞTIRMALI OLARAK İNCELENMESİ
Yazarlar:
Ebru Karacan
,
Onur Özdikicierler
,
Fahri Yemişçioğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİSEL YAĞ SEKTÖRÜ TEDARİK ZİNCİRİNDE YENİ TEKNOLOJİLERİN KULLANIMININ VE PALM YAĞI TEDARİĞİ ÜZERİNDEN RSPO SERTİFİKASYONUNUN ÖNEMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Ebru Karacan
, Ahmet Yaylacı,
Fahri Yemişçioğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/BYK.m.26515393.2021.9/2.119-135
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
585
0
FAVORİ
585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
“Lokma” Kızartma İşlemi Sırasında Palm Olein ve Ayçiçeği Yağının Kızartma Performansının Karşılaştırılması
Yazarlar:
Deniz Çatar
,
Dilek Ongan
,
Ebru Karacan
,
Fahri Yemişçioğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1195
0
FAVORİ
1195
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Beykoz Akademi Dergisi
Gıda
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat