Onur Özdikicierler profil resmi
Onur Özdikicierler Dr. Ege University, Food Engineering Department
Yayın 2 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 4
2 Yayın
10 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Temel Gıda İşlemleri Yağ Teknolojisi

Kurum

Ege University, Food Engineering Department

Yayınlar

ZEYTİNYAĞINDA MİNİMAL RAFİNASYON UYGULAMASININ İŞLEM PERFORMANSI VE KALİTE KRİTERLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Merve Yazılıkaya Parasız, Onur Özdikicierler , Fahri Yemişçioğlu
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20123
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1058

0

1058

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

812

ZEYTİNYAĞINDA MİNİMAL RAFİNASYON UYGULAMASININ İŞLEM PERFORMANSI VE KALİTE KRİTERLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Merve Yazılıkaya Parasız, Onur Özdikicierler , Fahri Yemişçioğlu
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20123
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1058

2

0

1058

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.