Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Öztürk Kerimoğlu
Doç. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
11
8
Yayın
7
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler
Et Teknolojisi
Proteinler ve Peptitler
Gıda Teknolojileri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
The Effects of Different Frying Oils and Antioxidant Use on Quality of Deep-Fat-Fried Chicken Nuggets
Yazarlar:
Selin Açıkel
,
Esra Kılınçarslan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Onur Özdikicierler
Yayın Bilgisi: 2025 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/2025.si.28
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16
0
FAVORİ
16
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇEŞİTLİ ET VE ET OLMAYAN BİLEŞENLERLE FORMÜLE EDİLEN ENDÜSTRİYEL KEMİK SULARININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Muge Urgu Ozturk
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22074
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1799
0
FAVORİ
1799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk eti marinasyonunda ardıç (Juniperus communis L.) ekstraktı kullanımının etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863985
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
0
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Nugget Formülasyonlarında Buğday Unu Yerine Bal Kabağı Tozu Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.642638
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2906
0
FAVORİ
2906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PAZI TOZU İLAVESİ VE ÜRETİM FAKTÖRLERİNİN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ FERMENTE SUCUKLARDA KALINTI NİTRİT MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1386
0
FAVORİ
1386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE FOSFATLAR: İŞLEVLERİ VE İKAME OLANAKLARININ GÜNCEL ÇERÇEVEDE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8365
0
FAVORİ
8365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A RISING STAR PREBIOTIC DIETARY FIBER: INULIN AND RECENT APPLICATIONS IN MEAT PRODUCTS
Yazarlar:
Burcu Öztürk
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5693
0
FAVORİ
5693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etlik Piliç ve Hindilerde Solgun Kanatlı Eti Sendromu
Yazarlar: Meltem Serdaroğlu,
Burcu Öztürk
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Hayvansal Üretim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2276
0
FAVORİ
2276
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hayvansal Üretim
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Tavuk eti marinasyonunda ardıç (Juniperus communis L.) ekstraktı kullanımının etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863985
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
4
ATIF
0
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Nugget Formülasyonlarında Buğday Unu Yerine Bal Kabağı Tozu Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.642638
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2906
3
ATIF
0
FAVORİ
2906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PAZI TOZU İLAVESİ VE ÜRETİM FAKTÖRLERİNİN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ FERMENTE SUCUKLARDA KALINTI NİTRİT MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20064
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1386
4
ATIF
0
FAVORİ
1386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI