Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Meltem Serdaroğlu
Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
12
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
12
12
Yayın
4
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
CELIAC DISEASE AND NEW ATTEMPTS TO DEVELOP GLUTEN-FREE MEAT PRODUCT FORMULATIONS
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19026
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2437
0
ATIF
1
FAVORİ
2437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Corn Oil Oleogel Structured with Chicken Skin as A Potential Fat Replacer in Meat Batters
Yazarlar:
Meltem Serdaroğlu
,
Özlem Yüncü-boyacı
,
Fatmanur Turgut
,
Sıla Çalışkan
,
Hilal Can
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
222
0
FAVORİ
222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KUŞBURNU İNFÜZYONU İLE MARINASYONUN HİNDİ GÖĞÜS FİLETOLARININ KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Yazarlar:
Meltem Serdaroğlu
,
Özlem Yüncü-boyacı
, Merih Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23142
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
268
0
FAVORİ
268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Defne Yaprağı ve Adaçayı İçeren Yenilebilir Filmler: Oksidasyonun Engellenmesi ve Soğukta Muhafa Pişmiş Köftelere Uygulanması
Yazarlar:
Tolga Akcan
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.21205/deufmd.2022247221
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
0
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk eti marinasyonunda ardıç (Juniperus communis L.) ekstraktı kullanımının etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863985
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
984
0
FAVORİ
984
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE ET ÜRÜNLERİNDE OKSİDATİF DEĞİŞİKLİKLER VE ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20122
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1258
0
FAVORİ
1258
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pectin: Properties and utilization in meat products
Yazarlar:
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21008
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2903
0
FAVORİ
2903
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Nugget Formülasyonlarında Buğday Unu Yerine Bal Kabağı Tozu Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.642638
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2363
0
FAVORİ
2363
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PAZI TOZU İLAVESİ VE ÜRETİM FAKTÖRLERİNİN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ FERMENTE SUCUKLARDA KALINTI NİTRİT MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
813
0
FAVORİ
813
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CELIAC DISEASE AND NEW ATTEMPTS TO DEVELOP GLUTEN-FREE MEAT PRODUCT FORMULATIONS
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19026
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2437
1
FAVORİ
2437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE FOSFATLAR: İŞLEVLERİ VE İKAME OLANAKLARININ GÜNCEL ÇERÇEVEDE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7470
0
FAVORİ
7470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünleri Formülasyonlarında Emülsifiye Edilmiş Yağların Kullanımı
Yazarlar: Merve Karabıyıkoğlu,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4719
0
FAVORİ
4719
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A RISING STAR PREBIOTIC DIETARY FIBER: INULIN AND RECENT APPLICATIONS IN MEAT PRODUCTS
Yazarlar:
Burcu Öztürk
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5090
0
FAVORİ
5090
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Defne Yaprağı ve Adaçayı İçeren Yenilebilir Filmler: Oksidasyonun Engellenmesi ve Soğukta Muhafa Pişmiş Köftelere Uygulanması
Yazarlar:
Tolga Akcan
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.21205/deufmd.2022247221
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
1
ATIF
0
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk eti marinasyonunda ardıç (Juniperus communis L.) ekstraktı kullanımının etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863985
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
984
3
ATIF
0
FAVORİ
984
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE ET ÜRÜNLERİNDE OKSİDATİF DEĞİŞİKLİKLER VE ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20122
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1258
1
ATIF
0
FAVORİ
1258
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Nugget Formülasyonlarında Buğday Unu Yerine Bal Kabağı Tozu Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.642638
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2363
2
ATIF
0
FAVORİ
2363
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PAZI TOZU İLAVESİ VE ÜRETİM FAKTÖRLERİNİN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ FERMENTE SUCUKLARDA KALINTI NİTRİT MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20064
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
813
2
ATIF
0
FAVORİ
813
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Ürünleri Formülasyonlarında Emülsifiye Edilmiş Yağların Kullanımı
Yazarlar: Merve Karabıyıkoğlu,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306079
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4719
3
ATIF
0
FAVORİ
4719
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat