Jasper Okoro Godwin ELECHI Yüksek Lisans University of Agriculture, Makurdi
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 0
4 Yayın
0 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimi

Kurum

University of Agriculture, Makurdi

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

55

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentation and diet diversity: Biochemical and functional properties of fermented mango (Mangifera Indica L) pulp flour
Yazarlar: Jasper Okoro Godwin ELECHI , Ikechukwu U. NWİYİ, Emmanuel J. OBOH
DOI: 10.55147/efse.1181022
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 46

0

ATIF

0

FAVORİ

46

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of fortification of defatted Moringa oleifera seed flour on consumers acceptability and nutritional characteristics of wheat bread
Yazarlar: Mike OJOTU EKE, Jasper Okoro Godwin ELECHI , Fatima BELLO
DOI: 10.55147/efse.1126061
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 129

0

ATIF

0

FAVORİ

129

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.