Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Jasper Okoro Godwin Elechı
Yüksek Lisans
UNIVERSITY OF CALABRIA
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
5
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
İçecek Kimyası ve İçecek Sensör Bilimi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
UNIVERSITY OF CALABRIA
Popüler Yayınları
Fermentation and diet diversity: Biochemical and functional properties of fermented mango (Mangifera Indica L) pulp flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Ikechukwu U. Nwiyi,
Emmanuel J. Oboh
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1181022
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
1
ATIF
1
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Healthy food design and early childhood nutrition: Nutritional and food safety assessment of fermented and malted multi-grains instant weaning porridge fortified with defatted pumpkin (Cucurbita pepo) seed flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
,
Adamu Cornelius Smah
,
Juliana I Sule
, Nzuta Rimamcwe, Adgidzi Eunice, Sampson Eno-obong, Ekoja-smah Omeyi Faith, Ezike Onyekajah,
Ikechukwu Nwiyi
,
Emmanuel Oboh
,
Akinkurolere Justin Adeleke
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1383047
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
457
0
FAVORİ
457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The application of blends of bambaranut and millet vegetable milk in the development of plant-based yoghurt analogues: Proximate composition, physiochemical properties, microbial safety and consumer’s acceptability
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Joseph Oneh Abu, Mike Ojotu Eke
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23005
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1774
0
FAVORİ
1774
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of Food Safety and Nutritional Quality of Indigenous Beverages Vended in Informal Market of Nasarawa State, North Central, Nigeria.
Yazarlar:
Ikechukwu Nwiyi
,
Jasper Okoro Godwin Elechı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
927
0
FAVORİ
927
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentation and diet diversity: Biochemical and functional properties of fermented mango (Mangifera Indica L) pulp flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Ikechukwu U. Nwiyi,
Emmanuel J. Oboh
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1181022
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
1
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of fortification of defatted Moringa oleifera seed flour on consumers acceptability and nutritional characteristics of wheat bread
Yazarlar: Mike Ojotu Eke,
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Fatima Bello
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1126061
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
471
0
FAVORİ
471
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eurasian Journal of Food Science and Technology
European Food Science and Engineering
Food and Health
Hakemlik
International Journal of Traditional and Complementary Medicine Research
Yayınlar
Healthy food design and early childhood nutrition: Nutritional and food safety assessment of fermented and malted multi-grains instant weaning porridge fortified with defatted pumpkin (Cucurbita pepo) seed flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
,
Adamu Cornelius Smah
,
Juliana I Sule
, Nzuta Rimamcwe, Adgidzi Eunice, Sampson Eno-obong, Ekoja-smah Omeyi Faith, Ezike Onyekajah,
Ikechukwu Nwiyi
,
Emmanuel Oboh
,
Akinkurolere Justin Adeleke
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1383047
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
457
1
ATIF
0
FAVORİ
457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentation and diet diversity: Biochemical and functional properties of fermented mango (Mangifera Indica L) pulp flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Ikechukwu U. Nwiyi,
Emmanuel J. Oboh
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1181022
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
1
ATIF
1
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of fortification of defatted Moringa oleifera seed flour on consumers acceptability and nutritional characteristics of wheat bread
Yazarlar: Mike Ojotu Eke,
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Fatima Bello
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1126061
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
471
1
ATIF
0
FAVORİ
471
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat