Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emmanuel Oboh
Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mikrobiyal Ekoloji
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Fermentation and diet diversity: Biochemical and functional properties of fermented mango (Mangifera Indica L) pulp flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Ikechukwu U. Nwiyi,
Emmanuel J. Oboh
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1181022
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
414
1
ATIF
1
FAVORİ
414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Healthy food design and early childhood nutrition: Nutritional and food safety assessment of fermented and malted multi-grains instant weaning porridge fortified with defatted pumpkin (Cucurbita pepo) seed flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
,
Adamu Cornelius Smah
,
Juliana I Sule
, Nzuta Rimamcwe, Adgidzi Eunice, Sampson Eno-obong, Ekoja-smah Omeyi Faith, Ezike Onyekajah,
Ikechukwu Nwiyi
,
Emmanuel Oboh
,
Akinkurolere Justin Adeleke
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1383047
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
495
0
FAVORİ
495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Microbiological and physicochemical properties of fermented and unfermented sweet potato flour
Yazarlar: Peace Omoikhudu Oleghe,
Fred. C. Akharaiyi
, Chioma Bertha Ehis-eriakha,
Emmanuel Oboh
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1259458
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
393
0
FAVORİ
393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigating the Astonishing Antimicrobial Potential of Papaya seeds against Salmonella spp and Candida albicans
Yazarlar:
Emmanuel Oboh
, Daniel Ashefo, Peace Oleghe, Oritseomaemimi Ojei
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Traditional and Complementary Medicine Research
DOI: 10.53811/ijtcmr.1249215
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3012
0
FAVORİ
3012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentation and diet diversity: Biochemical and functional properties of fermented mango (Mangifera Indica L) pulp flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Ikechukwu U. Nwiyi,
Emmanuel J. Oboh
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1181022
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
414
1
FAVORİ
414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bacteriological-profile of some vegetables sold in Lafia Metropolis, Nasarawa State, Nigeria
Yazarlar:
Emmanuel Oboh
, Peace Oleghe, Daniel Ashefo
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Science Letters
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
713
0
FAVORİ
713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
International Journal of Science Letters
International Journal of Traditional and Complementary Medicine Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Healthy food design and early childhood nutrition: Nutritional and food safety assessment of fermented and malted multi-grains instant weaning porridge fortified with defatted pumpkin (Cucurbita pepo) seed flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
,
Adamu Cornelius Smah
,
Juliana I Sule
, Nzuta Rimamcwe, Adgidzi Eunice, Sampson Eno-obong, Ekoja-smah Omeyi Faith, Ezike Onyekajah,
Ikechukwu Nwiyi
,
Emmanuel Oboh
,
Akinkurolere Justin Adeleke
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1383047
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
495
1
ATIF
0
FAVORİ
495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentation and diet diversity: Biochemical and functional properties of fermented mango (Mangifera Indica L) pulp flour
Yazarlar:
Jasper Okoro Godwin Elechı
, Ikechukwu U. Nwiyi,
Emmanuel J. Oboh
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1181022
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
414
1
ATIF
1
FAVORİ
414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat