Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emre Turan
Dr. Arş. Gör.
ORDU UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
0
4
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-4289-0107
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Et İşleme Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri
Pastırma
Sucuk
Siyah sarımsak
Doğal renk maddeleri
Kurum
ORDU UNIVERSITY
Popüler Yayınları
KİRAZ VE FINDIK KARAYEMİŞ (LAUROCERASUS OFFICINALIS L.) MEYVE VE PEKMEZLERİNİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE FİTOKİMYASALLARININ ISI KARARLILIĞI
Yazarlar:
Vesile Başar
,
Atilla Şimşek
,
Emre Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23141
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
233
0
ATIF
1
FAVORİ
233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KİRAZ VE FINDIK KARAYEMİŞ (LAUROCERASUS OFFICINALIS L.) MEYVE VE PEKMEZLERİNİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE FİTOKİMYASALLARININ ISI KARARLILIĞI
Yazarlar:
Vesile Başar
,
Atilla Şimşek
,
Emre Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23141
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
233
1
FAVORİ
233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Solar Collector Geometry on Drying Time and Nutritional Properties of Levant Quality Hazelnuts
Yazarlar:
Mithat Akgün
,
Cemalettin Aygün
,
Mehmet Akgün
,
Emre Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Black Sea Journal of Engineering and Science
DOI: 10.34248/bsengineering.1432359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
233
0
FAVORİ
233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VIT-C KAYNAKLI MEYVELERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ
Yazarlar:
Sakine Kübra Çelik
,
Emre Turan
,
Atilla Şimşek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22122
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
383
0
FAVORİ
383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KONSANTRASYONLARDA SİYAH SARIMSAK KULLANILARAK ÜRETİLEN PASTIRMA ÇEMEN MACUNUNUN FİZİKOKİMYASAL, ANTİOKSİDAN, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Emre Turan
,
Atilla Şimşek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
423
0
FAVORİ
423
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Black Sea Journal of Engineering and Science
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat