Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Atilla Şimşek
Doç. Dr.
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
KİRAZ VE FINDIK KARAYEMİŞ (LAUROCERASUS OFFICINALIS L.) MEYVE VE PEKMEZLERİNİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE FİTOKİMYASALLARININ ISI KARARLILIĞI
Yazarlar:
Vesile Başar
,
Atilla Şimşek
,
Emre Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23141
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
233
0
ATIF
1
FAVORİ
233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KİRAZ VE FINDIK KARAYEMİŞ (LAUROCERASUS OFFICINALIS L.) MEYVE VE PEKMEZLERİNİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE FİTOKİMYASALLARININ ISI KARARLILIĞI
Yazarlar:
Vesile Başar
,
Atilla Şimşek
,
Emre Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23141
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
233
1
FAVORİ
233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VIT-C KAYNAKLI MEYVELERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ
Yazarlar:
Sakine Kübra Çelik
,
Emre Turan
,
Atilla Şimşek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22122
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
377
0
FAVORİ
377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KONSANTRASYONLARDA SİYAH SARIMSAK KULLANILARAK ÜRETİLEN PASTIRMA ÇEMEN MACUNUNUN FİZİKOKİMYASAL, ANTİOKSİDAN, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Emre Turan
,
Atilla Şimşek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
415
0
FAVORİ
415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR (Beta vulgaris L.) BETALAİNLERİ ÜZERİNE TERMAL DESTEKLİ ULTRASONİK EKSTRAKSİYONUN ETKİSİ
Yazarlar:
Atilla Şimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1677
0
FAVORİ
1677
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Macro, trace and toxic elements of 4 different edible wild plants from Karadeniz Region
Yazarlar:
Atilla Şimşek
, Aylin Şimşek, Melike Demirkol, Emre Turan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.371605
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
655
0
FAVORİ
655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Secondary Metabolite
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Macro, trace and toxic elements of 4 different edible wild plants from Karadeniz Region
Yazarlar:
Atilla Şimşek
, Aylin Şimşek, Melike Demirkol, Emre Turan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.371605
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
655
1
ATIF
0
FAVORİ
655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat