Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eylem Ezgi Fadiloglu
Dr. Öğr. Üyesi
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
7
5
Yayın
0
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
Yayınlar
Potasyum Sorbat ve Karanfil Yağının (Syzygium aromaticum, L.) Soğutulmuş Kerevitlerde (Astacus leptodactylus) Kalite Değişimi Üzerine Karşılaştırmalı Değerlendirmesi
Yazarlar:
Eylem Ezgi Fadiloglu
,
Mehmet Zulfu Coban
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.678889
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
845
0
FAVORİ
845
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Luciobarbus esocinus’dan Hazırlanan “Gravlaks”in Besin Kompozisyonu ve Duyusal Değerlendirmesi
Yazarlar:
Özlem Emir Çoban
,
Eylem Ezgi Fadiloglu
,
Mehmet Zülfü Çoban
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
769
0
FAVORİ
769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurt Üzümü (Lycium barbarum L.) Ekstraktının Sazan (Cyprinus carpio L., 1758) Sosislerinin Bazı Kimyasal, Mikrobiyal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Eylem Ezgi Fadiloglu
,
Mehmet Zülfü Çoban
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.632966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1094
0
FAVORİ
1094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Glazing with Sumac (Rhus Coriaria, L.) Extract on The Quality of Frozen Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss) Fillets
Yazarlar:
Eylem Ezgi Fadiloglu
,
Mehmet Zülfü Çoban
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
810
0
FAVORİ
810
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
INVESTIGATION OF SOME QUALITY CHARACTERISTICS OF SMOKED COMMON CARP (Cyprinus carpio) SAUSAGES SUPPLEMENTED WITH PROPOLIS EXTRACT
Yazarlar:
Özlem Emir Çoban
,
Eylem Ezgi Fadıloğlu
,
Mehmet Zülfü Çoban
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
0
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ecological Life Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Kurt Üzümü (Lycium barbarum L.) Ekstraktının Sazan (Cyprinus carpio L., 1758) Sosislerinin Bazı Kimyasal, Mikrobiyal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Eylem Ezgi Fadiloglu
,
Mehmet Zülfü Çoban
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.632966
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1094
7
ATIF
0
FAVORİ
1094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat