Fatma Becerikli profil resmi
Fatma Becerikli Yüksek Lisans
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 2
1 Yayın
0 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Yayınlar

GELENEKSEL ÜRÜNLERİMİZDEN OLAN KÖFTÜRÜN BAZI BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17085
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2250

0

2250

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

GELENEKSEL ÜRÜNLERİMİZDEN OLAN KÖFTÜRÜN BAZI BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17085
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2250

2

0

2250

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.