Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Feyza Tosya
Doktora
SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ, HAMİDİYE SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
0000-0003-2649-6721
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Gıda ve Beslenme Dengesi
Spor ve Egzersiz Beslenmesi
Beslenme ve Diyetetik (Diğer)
Spor ve Beslenme
Kurum
SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ, HAMİDİYE SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
Farklı Kurutma Tekniklerinin Dört Farklı Trabzon Hurması Çeşidinin Kalite Parametreleri Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Feyza Tosya
,
Sibel Bölek
,
Feriha Göksu
,
Muhammed Ali Göktaş
,
Zeynep Özlü
,
Arzu Şen
,
Ertürk İnce
,
Nesrin Aktepe Tangu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.1369011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
336
0
FAVORİ
336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Hakemlik
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat