Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hakan Çakıcı
Dr. Öğr. Üyesi
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
4
4
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Çinko ve Mikoriza Uygulamalarının Pamukta Besin Elementi İçeriği Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Şafak Ceylan, Nilgün Mordoğan,
Hakan Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.388835
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1355
1
ATIF
1
FAVORİ
1355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Brokoli ve pırasada kükürt içeriği ve kükürtlü aminoasit miktarları arasındaki ilişkiler
Yazarlar: Nilgün Mordoğan,
Seda Erdoğan Bayram
,
Hakan Çakıcı
,
İbrahim Duman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.510323
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5421
0
FAVORİ
5421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artan Azotlu Gübrelemenin Sanayi Domatesi (Lycopersicon esculentum Mill.) Meyvelerinde Azot Birikimine Etkisi
Yazarlar:
Hakan Çakıcı
,
Neriman Tuba Barlas
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
39
0
FAVORİ
39
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Bazı Sıcak İklim Çim Buğdaygillerinde Verim ve Beslenme Durumu Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Hakan Çakıcı
, Ecem Güneş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.383594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
883
0
FAVORİ
883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çinko ve Mikoriza Uygulamalarının Pamukta Besin Elementi İçeriği Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Şafak Ceylan, Nilgün Mordoğan,
Hakan Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.388835
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1355
1
FAVORİ
1355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bahçe
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Yayınlar
Brokoli ve pırasada kükürt içeriği ve kükürtlü aminoasit miktarları arasındaki ilişkiler
Yazarlar: Nilgün Mordoğan,
Seda Erdoğan Bayram
,
Hakan Çakıcı
,
İbrahim Duman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.510323
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5421
3
ATIF
0
FAVORİ
5421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çinko ve Mikoriza Uygulamalarının Pamukta Besin Elementi İçeriği Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Şafak Ceylan, Nilgün Mordoğan,
Hakan Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.388835
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1355
1
ATIF
1
FAVORİ
1355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI