Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Şanlıdere Aloğlu
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Yayınlar
Usage of Himalayan salt in white cheese production as a brine to improve rheological and sensorial properties
Yazarlar:
Yılmaz Özcan
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Salih Karasu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
93
0
FAVORİ
93
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat