İlyas ATALAR Dr. Öğr. Üyesi BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 2 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
2 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

286

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: İlyas ATALAR
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19100
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 827

1

ATIF

0

FAVORİ

827

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler

Hakemlikleri

^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.