İlyas Atalar profil resmi
İlyas Atalar Dr. Öğr. Üyesi BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 2 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
2 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

754

AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19100
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1124

0

1124

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19100
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1124

1

0

1124

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.