Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Janyl Iskakova
Yrd. Doç. Dr.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
4
4
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-1614-3984
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Kırgızistan Kyzyl-Unkur Ceviz-Meyve Ormanından Yabani İğde (Hippophae Rhamnoides L.) ve Alıcın (Crataegus songarica) Pomolojik Özelliklerinin ve Biyoaktif Bileşiklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Zhyldyz Oskonbaeva
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1205594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
929
0
FAVORİ
929
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of chemical, sensory, and rheological properties of Kyrgyz ethnic fermented beverage from cereals during cold storage
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2023 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.1142038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
288
0
FAVORİ
288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINATION OF FLOW AND VISCOELASTIC PROPERTIES OF THE KYRGYZ ETHNIC FOOD “SÜZMÖ” DEPENDING ON TEMPERATURE AND MOISTURE CONTENT
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.925710
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
839
0
FAVORİ
839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1173
0
FAVORİ
1173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
MANAS Journal of Engineering
Trakya University Journal of Natural Sciences
Hakemlik
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
MANAS Journal of Engineering
Trakya University Journal of Natural Sciences
Yayınlar
DETERMINATION OF FLOW AND VISCOELASTIC PROPERTIES OF THE KYRGYZ ETHNIC FOOD “SÜZMÖ” DEPENDING ON TEMPERATURE AND MOISTURE CONTENT
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.925710
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
839
1
ATIF
0
FAVORİ
839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1173
5
ATIF
0
FAVORİ
1173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat