Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Yaman
Doç. Dr.
ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
6
2
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Biyokimya ve Hücre Biyolojisi
Kurum
ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Yayınlar
HAYVANSAL KAYNAKLI PROTEİN TAKVİYELERİ VE HELAL GIDA AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Sena Nur Tanyıldız
,
Hatice Yıldırım
,
Mustafa Yaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1034621
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2280
0
FAVORİ
2280
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Ekmek Çeşitlerinde Doğal Olarak Bulunan Vitamin B1, B2 ve B6’nın İn vitro Biyoerişebilirliğinin İncelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Yaman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.593444
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2581
0
FAVORİ
2581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Editörlük
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Editör Yardımcısı
Hakemlik
Cumhuriyet Science Journal
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Farklı Ekmek Çeşitlerinde Doğal Olarak Bulunan Vitamin B1, B2 ve B6’nın İn vitro Biyoerişebilirliğinin İncelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Yaman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.593444
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2581
6
ATIF
0
FAVORİ
2581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat